Over Lyapunov

Missie

“Slackening peoples mind by strengthening their balance”

 

Filosofie

Koorddansers creëren hun eigen speelruimte. Zij maken nieuwe paden om te betreden waarbij ze leegtes doorkruisen en luchtbruggen bouwen. Door het installeren van een touw, lijn of kabel verbinden we twee punten die anders nooit verbonden zouden kunnen worden. Door op die connectie te koorddansen creëren we kunst in het ledige daar waar nooit eerder iemand kwam en waar enkel vogels zouden heersen . Lyapunov vervormt de leegte waardoor de perceptie op die ruimte voor altijd verandert. Ruimtes die ooit door koorddansers zijn gevuld, zijn fysiek niet aangetast, maar zullen in de hoofden van zij die het zagen nooit meer hetzelfde zijn. “Slackening peoples mind …”

“… by strengthening their balance”. Van jong tot oud, koorddansen kan je leren. Het spreekt tot de verbeelding, is uitdagend en positief verslavend. Koorddansen vergt concentratie, motivatie en durf, echter de voldoening en het plezier zijn enorm. De sensaties en indrukken tijdens het koorddansen zijn vaak uniek.

 

Team Lyapunov

Het team is opgebouwd uit professionele en gepassioneerde koorddansers met stevige wortels in de theater-, circus- en klimwereld en een grote achtergrond in de psychologie. De kern van het team bezit een complementair arsenaal van kennis en ervaring waardoor reeds verscheidene grotere koorddansprojecten gerealiseerd konden worden.

Gedreven door passie zijn we ook voortdurend op elk vlak onze kennis aan het updaten en onze vaardigheden aan het evolueren door studie, onderzoek, training en opleidingen.

Lyapunov – stability in motion – biedt u een betrouwbaar, creatief en dynamisch team met een open geest en kennis van zaken.